Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: m&m <m&m@nospam.eu>
Data: 2012-03-12 07:43:21
o ar saslyko (sislyko?) skonis pagrinde nepriklauso nuo mesos, t.y. 
geros mesos saslyko nereikia daug marinuot, naudoti ten keciupu, 
majonezu, minrelinio ir kt.?

On 11/03/2012 19:08, Night wrote:
> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug
> receptu, bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti -
> vaziuojant nuo Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia
> pakeles saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet
> kaip ja paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal
> feng-shuj su keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus
> recepta, vien su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai.
> Pasidalinkit.