Tema: Re: Sonkauliukai
Autorius: cooleris
Data: 2011-03-28 22:19:45
O as dar nesulaukiau:(
Tai ten vistiek pakoreguos pakeliui
Receptu nebuna idealiu visalaik koreguojama:)
Pagal turimus indegrientus


"Night" <vkumpikas_@gmail.com> wrote in message 
news:imqlj2$ok2$1@trimpas.omnitel.net...
> Cooleri, pagal originalu recepta dar reikia deti knymu, vietoj raudonelio 
> ten raso ciobrelius ir sonines maziau - bet man patinka, kai jos daugiau 
> buna. Tiek netikslumu.
>
> Beje, siandien isbandeme visus auksciau paminetus receptus - dieviskas 
> skonis pasitvirtino :)
>
> "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in message 
> news:impqjv$jp1$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nu va dabar viskas vietoje
>> Auskciau kopustai
>> Zemiau jiems sonkauliai
>> Persiunciau zmonai
>> Lauksma rezultatu:)
>>
>>
>> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message 
>> news:impp59$h6e$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Ne visai tiksliai, bet apytiksliai:
>>>
>>> Paimam puoda, ikaitinam, pilam slakeli aliejaus, dedam pora kapotu 
>>> svogunu ir ~400 g sonines
>>> supjaustytos "spirguciais". Viska pakaitinam, kad spirguciai issileistu 
>>> o svogunai pagelstu.
>>> Priklausomai nuo sonines, kiek ji linkusi greitai tirpti, aliejaus 
>>> galima ir nepilti. Taip pat visa sita
>>> procedura galima atlikti keptuveje, jei puodas netikes. Tada i sita 
>>> reikala verciame apie 1 kg nuvarvintu
>>> skystimu kopustu. Dedame 400 g. konservuotu pomidoru (jei nepjaustyti - 
>>> supjaustome pries dedant).
>>> Beriame raudonelio, druskos, gerai gerai ismaisome. Pilame kokia puse 
>>> stiklines vandens.
>>> Uzdengiame dangti ir troskiname, maziausiai valanda. Beje, tie kopustai 
>>> sekancia diena skanesni... :)
>>>
>>> "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in
>>> news:impoqh$gj4$1@trimpas.omnitel.net:
>>>
>>>> Sita placiau jei galima:
>>>>
>>>> Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu
>>>> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons.
>>>> pomidoais, raudoneliu ir sonine taip
>>>> smagiai gaunasi.
>>>>
>>>>
>>>> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message
>>>> news:impncf$e0s$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti -
>>>>> gavosi. Prisirinkau visokiu patarimu,
>>>>> bet jai nepasinaudojau - padariau savaip.
>>>>>
>>>>> Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu
>>>>> maisytu, pora sauksteliu
>>>>> garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal
>>>>> tik valanda - bet kuo ilgiau, tuo
>>>>> geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo
>>>>> maiselyje apie valanda. Gavosi puikiai.
>>>>> Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame
>>>>> ir neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai
>>>>> nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu
>>>>> kose ir torskintais kopustais, kuriu
>>>>> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su
>>>>> kons. pomidoais, raudoneliu ir sonine taip
>>>>> smagiai gaunasi.
>>>>> Skanaus!
>>>>
>>>>
>>>
>>
>
>