Tema: Re: Sonkauliukai
Autorius: Night
Data: 2011-03-28 21:55:30
Cooleri, pagal originalu recepta dar reikia deti knymu, vietoj raudonelio 
ten raso ciobrelius ir sonines maziau - bet man patinka, kai jos daugiau 
buna. Tiek netikslumu.

Beje, siandien isbandeme visus auksciau paminetus receptus - dieviskas 
skonis pasitvirtino :)

"cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in message 
news:impqjv$jp1$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu va dabar viskas vietoje
> Auskciau kopustai
> Zemiau jiems sonkauliai
> Persiunciau zmonai
> Lauksma rezultatu:)
>
>
> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message 
> news:impp59$h6e$1@trimpas.omnitel.net...
>> Ne visai tiksliai, bet apytiksliai:
>>
>> Paimam puoda, ikaitinam, pilam slakeli aliejaus, dedam pora kapotu 
>> svogunu ir ~400 g sonines
>> supjaustytos "spirguciais". Viska pakaitinam, kad spirguciai issileistu o 
>> svogunai pagelstu.
>> Priklausomai nuo sonines, kiek ji linkusi greitai tirpti, aliejaus galima 
>> ir nepilti. Taip pat visa sita
>> procedura galima atlikti keptuveje, jei puodas netikes. Tada i sita 
>> reikala verciame apie 1 kg nuvarvintu
>> skystimu kopustu. Dedame 400 g. konservuotu pomidoru (jei nepjaustyti - 
>> supjaustome pries dedant).
>> Beriame raudonelio, druskos, gerai gerai ismaisome. Pilame kokia puse 
>> stiklines vandens.
>> Uzdengiame dangti ir troskiname, maziausiai valanda. Beje, tie kopustai 
>> sekancia diena skanesni... :)
>>
>> "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in
>> news:impoqh$gj4$1@trimpas.omnitel.net:
>>
>>> Sita placiau jei galima:
>>>
>>> Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu
>>> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons.
>>> pomidoais, raudoneliu ir sonine taip
>>> smagiai gaunasi.
>>>
>>>
>>> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message
>>> news:impncf$e0s$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti -
>>>> gavosi. Prisirinkau visokiu patarimu,
>>>> bet jai nepasinaudojau - padariau savaip.
>>>>
>>>> Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu
>>>> maisytu, pora sauksteliu
>>>> garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal
>>>> tik valanda - bet kuo ilgiau, tuo
>>>> geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo
>>>> maiselyje apie valanda. Gavosi puikiai.
>>>> Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame
>>>> ir neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai
>>>> nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu
>>>> kose ir torskintais kopustais, kuriu
>>>> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su
>>>> kons. pomidoais, raudoneliu ir sonine taip
>>>> smagiai gaunasi.
>>>> Skanaus!
>>>
>>>
>>
>