Tema: Re: Sonkauliukai
Autorius: cooleris
Data: 2011-03-28 13:44:33
Sita placiau jei galima:

Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu
receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. 
pomidoais, raudoneliu ir sonine taip
smagiai gaunasi.


"Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message 
news:impncf$e0s$1@trimpas.omnitel.net...
> Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti - gavosi. 
> Prisirinkau visokiu patarimu,
> bet jai nepasinaudojau - padariau savaip.
>
> Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu 
> maisytu, pora sauksteliu
> garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal tik 
> valanda - bet kuo ilgiau, tuo
> geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo maiselyje 
> apie valanda. Gavosi puikiai.
> Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame ir 
> neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai
> nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu kose ir 
> torskintais kopustais, kuriu
> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. 
> pomidoais, raudoneliu ir sonine taip
> smagiai gaunasi.
> Skanaus!