Tema: Re: Dviratastams
Autorius: dpi
Data: 2010-07-02 15:50:40
O kaip pamatuoti kas blogiau: ar pervaziuoti su dvirka per pereja nesukliudant kitiems eismo dalyviams ar lekti su tona metalo virsijant 10kmh? 
As daznai irgi sakau, kad su dviraciu turbut daugiausiai nusizengiu, antroje vietoje su banditu ir taisyklingiausiai vaziuoju su bmw. Pagrinde todel, kad dviraciams nera ir doru taisykliu ir baudu. Su motorine TP nedrisciau kirsti reguliuojama pereja per raudona, net kai nera ne gyvos dvasios aplink. O su dviraciu ar pescias tikrai nestoviu prie tuscios gatves. :)
Dar yra toks dalykas, kad prie automobiliu ir pesciuju nusizengimu visi priprate: pestieji vaiksto gatvemis belekaip, dviraciu takais belekaip (net jei salia saligatvis), i pereja isbega neisitikine kad artejanti transporto priemone nebus priversta staigiai stabdyti ir tt., automobiliai tai visai: kur posukiu rodymas, vazinejimas kairiausia juosta, kalbejimas mobiliu, statymas bet kur, pastovus greicio virsijimas.. 
Zodziu tarp visu yra daugybe smulkiu pazeideju ir siek tiek beprociu. Ir juokingai skamba toks stereotipinis visos grupes keikimas. Alia visi vyrai kiaules :D  Na bet ne visiems pavyksta toliau savo kiemo zvelgti.



"VNO" <gabrielmTRINKSITA@takas.lt> wrote in message news:i0kkah$3a0$1@trimpas.omnitel.net...
> tiesa raso.
> as pats, jei paziureti is salies, blogiausiai elgiuosi kelyje butent su dvirka.
> kiek matau daugelis daro ta pati.
> 
>