Tema: Re: Palapine
Autorius: offline
Data: 2009-06-01 12:30:06
ne itek ka pasiulysiu, bet pabelvyzgosiu apie savo patirti.
"richo" <ask@me.com> wrote in message news:gvp766$4de$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> 
> Pribrendo reikalas naujai dvivieciai palapinei, biudzetas iki 500lt :) 

- tokia kaina ieskok tik onlaine arba leisk reikalavimus. gera erdvi nesupersunki dviviete palapine ant lietuvos kainuoja nuo ~700 lt.

> Deja mokaus is savo klaidu, tad tik dabar atsirado keli reikalavimai:
> 
> - didelis patogus prieangis

geriua mazesni bet du. tai nors ventiliacija galesi passidaryt esant reikalui.

> - privalumas du ieimai

taip taip taip. bet jie sveria.

> - pirmiausiai statomas isronis sluoknis!

o kam? tai taip pat turi ir kita lazdos gala. sunkus palapines dziovinimas. ilgesnis ir nepatogus statymas (jeigu sugalvosi ta visdine nukabinti nuo isorines). yra ir kitu trukumu.
vis dar nesuprantu problemos, kodel blogai statoma pirmas vidinis sluoksnis? esant nedideliam lietui nera nieko ten i vidu neprilyja, esant gi dideliam galimia ir virsu ant galvos uzsimest, bet dviese statant, taigi ten akimirksiu jos statosi, kad ir nukrenta trys lasai tai ne tokia ir problema. Aisku vidine turi but kabinama prie lanku kabliukais, o ne veriama ir kiti niuansai yra svarbus :)

> - >3000mm
> 
> Labai geras varianas:
> http://www.yeomansoutdoors.co.uk/products.asp?recnumber=2327
> 
> Butent sita palapine turi Laisves turas, bet kaina nedziugina 680Lt, kai 
> kur online su pristatimu i Lietuva pavyko rasti uz 490-520lt. Jei 
> neskubeciau tai klausimu nekiltu :)

as kadaise irgi buvau nusiziurejes sia.
kolega turi triviete tokia. esminis trukumas, kad gale neisitempia nonrliaia palapine, todel kabo maisas toks labai arti galvos.reikai imti ir sniuriuka` tempti aukstyn (risti prie medzio, ar statyti lazda) o ne zemyn (linnk zemes) tada problema sprendziasi. Nezinau ar dvivietej ta probema egzistuoja.
Privalumai atspari vejui, geros kitos charakteristikos... bet Laisves turas kaip ir ant visu prekiu uzsipleses antkaini...ir jokiu nuolaidu nedaro...
 
> Gal kas kur Lietuvoje mate bent jau kazka panasaus?
> montismagia, sportasirmada bent jau online nesiulo...

galiu parekomenduoti robinzonada (ne todel kad ten gerai, bet kad prekiauja huskiais) nuveini i www.huskycz.cz ir ziuri kas labiaus tinka. gera kokybe uz gera svori. kainu klausk jau pas juos. Taip pat paliko labai gera ispudi pinquin palapines is montis magijos (uz ju kaina. aisku reik ciupinet kiekviena modeli atskirai). taip pat gandai sklando, kad kaune sportas ir mada atidare galinga parduotuve, su gerokai platesniu pasirinkimu, nei, kad vilniuje ar duoda savo interneto tinklapyje.