Tema: Re: Ir v?l apie palapines :)
Autorius: Paulius
Data: 2009-08-13 10:29:48
Milano turiu jau antra palapine ir beveik kasmet nuo 2002 m bent pora savaiciu jos buvo naudojamos. Dėl statymo tai pasistato tikrai paprastai ir galima ja statyti dviem budais: pirma virsu paskui isegti vidu (man tai kazkaip problemu nesukelia, o lietui lyjant tai tikrai daug patogiau - nereikia skubeti), bet lygiai taip pat galima ir viena karta prisegus ta vidu jo neissegineti, o paskui visada statyti kartu su virsum. 
Va del vandens pritaskymo tai tas tikrai pasijaute siemet kei Austrijoje dvi paras be perstojo stipriai lijo. Siaip esant stirpiam lietui noretusi mazesnio vandens pralaidumo (antra para stipraus lietaus jau pradeda  prasisunkt i vidu pavienai lasai).
O siaip visgi didziausias jos trukumas (kuri kazkodel pradejau jausti tik siemet - gal senstu:))) - ji per zema, visgi daug patogiau yra, kai gali palapineje, ar bent jau prieangyje, atsistoti.
Tiek mano pastebejimu.
Paulius

"karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:h5tq25$lmf$1@trimpas.omnitel.net...
jau buvo ne karta diskutuota, kad tos palapines kurios statosi kartu su vidum ir tos kuriu pirma isore statosi yra daug sudetingesnes, ko pasekoje ilgiau uztrunka statymas. teko statyt per lietu palapine, pastaciau vienas per nepilnas 3min. vidus vos dregnas