Tema: Re: Apie maisto priedus
Autorius: Dex
Data: 2009-04-24 14:25:14
gal veisle su senio salcio genu?


o is kitos puses, pas mane krutas saldytuvas,kurio bio zonoje vaisiai ir 
darzoves issilaiko zymiai ilgiau, nei paprastam.

Dex

Ruta wrote:
> Na, dėl skonio nesiginčysiu, bet kad prapjautas natūralus obuolys ar 
> morka šaldytuve išsilaiko be pastebimų pakitimų ilgai nepelydamas ir 
> nesiraukšlėdamas, tai galiu ramia sąžine paliudyti - dažnokai laikau ir 
> aš, ir mama, o kadangi tai ne pirktiniai, o savų obelų obuoliai ir savam 
> darže žinomai išaugintos morkos, tai tikrai žinau, kad jokios chemijos 
> nematę.
> 
> Bet va nuo veislės labai priklauso.
> 
> ALORA schrieb:
>> nežinau, ar yra Vilniuje, bet galiu papasakoti apie vokišką "bio" 
>> maistą. Buvau nupirkus morkų ir obuolių mažajai. Visų pirma, jie buvo 
>> vandens skonio. Mane galima išdurti ant papajų ir pitahajų, nu bet 
>> morkos ir obuolio skonį tai žinau :) Ir nemanau, kad ne bio vaisiuose 
>> ir daržovėse yra gliutamato :) Bet tai dar ne viskas. Kadangi mažoji 
>> obuolio nevalgė, tai prapjautas jis užsimetė šaldytuve. Po kokio 
>> mėnesio atradau - jis nebuvo nei susiraukšlėjęs, netgi praktiškai 
>> neparudavęs ar papelijęs... Man asmeniškai toks maklaudinis obuolys 
>> sukėlė įtarimą, todėl tai buvo mano pirmi ir paskutiniai biopirkiniai :)
>>
>> "kristina" <kristina@delfi.lt> wrote in message 
>> news:gsprb2$52n$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Ir is karto issiaiskino, o taip bandziau gudriai slepti tas 9 nurodas!
>>>
>>> Bet vis delto, griztant prie temos, yra vilniuje ekologisko maisto 
>>> parduotuviu ?
>>>
>>