Tema: Re: Kas sveikiau: tradicinė ar miežinė kava?
Autorius: bzik
Data: 2011-04-13 08:36:36
tuoj bus diena, kai PC be aromatu nenusipirksim :( As kartais su pienu ir juoda, ir zalia geriu. Kavos nevartoju beveik desimtmeti.

"Bone Daddy" <.info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message news:io27j3$88c$1@trimpas.omnitel.net...
> Ceilono, Indijos, Kinijos. Gryna, paprasta juoda. Anglai geria su pienu, bet man netinka toks mišinys. 
> Be jokių sodo, miško, daržo aromatų. tai jau būtų kompotas.
> Kitokių bent man neegzistuoja. Gruzijos užneša į varnalėšų skonį.
> 
> Kava atsibosta per pora dienų ir šiaip man neskani.
> 
> "Aras" <nera_cijunas@gmail.com> wrote in message news:io270c$7er$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kokia?
>> 
>> 
>> "Bone Daddy" <.info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message news:io22c7$bb$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Arbata
>>> 
>>> "Aras" <nera_cijunas@gmail.com> wrote in message news:io1gf4$6s5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Taigi, kas sveikiau žmogui, turinčiam didesnį kraujospūdį:
>>>> 1) tradicinė kava;
>>>> 2) malta miežinė kava;
>>>> 3) "inka" (tirpi miežinė, cikorijų ir burokų kava)?
>>>> Labai prašau nesileisti į lankas alia "gerk vandenį, o ne kavą".