Tema: Sausio 13
Autorius: Exo
Data: 2010-01-13 13:11:19
Tai, ka pasakysiu, gali sukelti pykti bei nesupratima, taciau pameginkite atidziai perskaityti ir suprasti ka visu tuo norejau pasakyt. Vakar teko stebeti Sausio 13 minejimo prie seimo rumu pradzia. Galiu pasakyt jog esu mates Holivudiniu filmu kurie prasidetu dar "kieciau" ir su didesniu noru itikti nuotykiu, bei trileriu issiilgusiam ziurovui.


Likus desimciai minuciu iki 19 valandos. Prasidejo tokia inirtinga garso pulsacija. Jei kas esate buve Foje koncertuose, tai buvo kazkas panasaus i "muzika kuri skamba pries Foje koncertus". Lygiai 19 val. pasigirdo stiprus tanku gausmas, per racijas rusiskai kalbantys kareiviai, paskui vel tanku griausmas, tada liaudisku dainu prie seimo tuometiniai irasai, po to vel tanku gausmas, racijos, vel liaudies dainos ir staiga viska aplinkui sudrebines elektriniu vargonu griausmas ir prasidejo daina "Imk mano ranka brolau". Na ir taip toliau...

Sou padarytas aisku geras, prodiuseriai padirbejo is peties... Taciau kyla klausimas - ar vietoj ir ar tinkama proga toks ispudingas sou? Ar ne per stipriai bandoma priminti mums visiems buvusius ivykius. O gal tiesiog norima ibauginti... Pavyzdziui, kad nieku gyvu Rusijos prezidentas nepriimtu kvietimo atvykti i Kovo 11 dienos minejima? Arba kad santykiai su Rusija taip ir neigautu normalaus statuso?

-- 
EXO
Vilnius, +37064445484
http://www.lietuvosgamta.com
http://www.lietuvosgamta.com/Foto
http://exo-rastai.blogspot.com/