Tema: Re: Kaip rasti aktualią redakciją?
Autorius: Aras
Data: 2011-02-02 13:32:20
Yra ir beviltiškesnių. Išvadas dėl to, ką rašiau, pasidariau pats prieš trejetą metų intensyviai pusmetį knaisiodamasis po lrs.lt teisės aktus. O paieška ten beveik ideali: randi įstatymą ar kažkokį dokumentą ir žiūri ar aktyvus mygtukas "aktuali redakcija". Jeigu tavo rastas dokumentas pirminis, tai pasispaudęs AR rasi paskutinę redakciją. Jeigu nepirminis (pvz., įstatymo pakeitimo įstatymas), tai turi spausti "Susiję dokumentai", surasti pirminį ieškomą dokumentą, atsidaryti ir jame žiūrėti ar aktyvus "aktuali redakcija". Pažaisk su statybos įstatymu.
O kas už kokius teisės aktus atsakingas, tai čia jau pačius teisės aktus reikia nagrinėti. LRS tam ir yra, kad būtų atsakinga už LRS leidžiamus teisės aktus. Prie to paties dar ir LRV nutarimus prižiūri, nes jie privalomi visai Lietuvai. O kažkokios eilinės ministerijos įsakymiukai būti privalomi tik konkrečiai tikslinei rinkai, todėl rūpintis jų aktualiomis redakcijomis ne LRS reikalas. AM kai kurių STR'ų yra pasidariusi AR. Ten ir ieškok sliekų.


"KEdas" <non@[[trinti]]katalogai.net> wrote in message news:ii8lbl$ou$1@trimpas.omnitel.net...
> Aras rašė:
>> Apsiribojama tik įstatymų ir LRV nutarimų AR. Kažkokiais įsakymais lai rūpinasi ministerijos pačios. Čia jų dirva. Todėl AM ir yra kai kurių STR'ų AR.
> 
> Prižiūri lrs.lt puslapį, kad taip tiksliai žinai kodėl ten paieška tokia 
> beviltiška? ;)