Tema: Re: Policijos fotosesija kieme
Autorius: ROOTS
Data: 2010-11-08 09:19:25
Man labiau panasu i saves nuraminima, kad kalte ispirkau, nebeesu kaltas, pakliusiu i dangu. Esu svarus ir baltas.
Recidyvas irgi gali kiek nori gailetis, atgailaut, pinigu pamoket, zala atstatyt, alia jei jis jau recidyvas, tai jis recidyvas :)

"VNO" <gabrielmTRINKSITA@takas.lt> wrote in message news:i9ph28$231$1@trimpas.omnitel.net...
> vel tu bukumo pvz rodai :DDD
> kaip galima nuosirdizia gailetis jei tu isanksto suplanuoji (ir po to vel ta pati kartojant) kenksminga veiksma.
> 
> 
> VNO
> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:i9pdue$stt$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nuosirdziai tikiu, kad atlyginus zala nukentejusiama  ir nuosirdziai gailintis susilauktu didesnio teisejo palankumo, nei tas kuris tik nuosirdziai  gailisi,  taciau del zalos atlyginimo net i derybas su nukentejusiuoju neina. Pats, kiek suprantu, turi kitokia nuomone nei manoji. Tavoji ekonomiskai palankesne.
>> 
>> 
>> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:i9p80i$j7k$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Jau parasiau. Lengvinanciai aplinkybei tik fakto konstatvimo neuztenka. Be to, nera tiesioginio rysio tarp pazeidimo ir zalos atlyginimo. Jei tu nushausi viena zmogu, o kitam duosi penkis litus ant vaistu, zmogzudystes atveju tai bus ne lengvinanti, o tik tave charakterizuojanti aplinkybe. Vat jei nuvaziaves nuo zoles tu ten iskart seklu pabertu, palaistytum, tada viskas OK. Taciau vel - jeigu tu tai planavai daryt ish anksto, kad sumazinti nuobuda, tai jau gali buti ir kvalifikuojanti, o ne lengvinanti aplinkybe.
>>> 
>>> "Gintas"  wrote in message news:i9p694$gg5$1@trimpas.omnitel.net... 
>>> 
>>> daznai teismuose nuorodoma, kad nuostoliai atlyginti, nukentejusysis pretenziju nebeturi. Tai zinia -neatleidzia nuos bausmes, taciau drisciau teigti, kad normalus teisejas i tai atsiszvelgia, nes tai skiriasi nuo atvejo: nusimyzau aiksteje, geles nudziuvo , as del to gailiuosi, taciau neketinu ju atsodinti, nes manau, kad tujos ten graziau atrodytu. Skirkit kiek reikia paru atsedet. Ar manai, kad teisejas abiems atvejais skirs vienodai paru? Jei ne vienodai-TAI KODEL? 
>>> 
>>> 
>>> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:i9p39p$bki$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Pas mus ne shariatas ir ne kompensacine teise. Esant tyčai, argumentas "px, kad daviau isnuki - sumokesiu uz protezus" lengvinanti aplinkybe nelabai laikomas.
>>>> 
>>>> "Gintas"  wrote in message news:i9p31d$b8r$1@trimpas.omnitel.net... 
>>>> 
>>>> tuom,kad : "kaltinamasis , atlygino nukentejusiam jo patirta zala ir zada toliau pastovia finansine pagalba  :)) " 
>>>> 
>>>> 
>>>> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:i9p26q$9pt$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Kuo geriau? Kad pas tave akivaizdi tyča?
>>>>> 
>>>>> "Gintas"  wrote in message news:i9p20j$9do$1@trimpas.omnitel.net... 
>>>>> 
>>>>> dabar nebemanau, taciau vakar vistiek eilini karta padaviau pinigu. Jausdamas kalte isvazinetam kiemui........ Apmoku nukentejusiam , taip sakant , pradines bukles atstatymo islaidas. Kaip ten skamba-kaltinamasis , atlygino nukentejusiam jo patirta zala ir zada toliau pastovia finansine pagalba  :)) Tai juk geriau, nei sumoket bauda uz virsyta greiti ir toliau nurukt, kartas nuo karto netyciom vis virsijant? 
>>>>>