Tema: Re: Palaidas ?uo
Autorius: Tomas
Data: 2019-06-20 00:42:26
"qwerty" <tomka@gm.lt> wrote in message news:qedkfa$lut$1@trimpas.omnitel.net...
> "Tomas" <ich@tam.net> Wrote in message:
>> Vaikai iki 10 metu neturetu buti palikti be suaugusiuju priezhiuros, sheimomis kurios taip elgiasi, turetu susirupinti ne grinda, o vaiku teisiu ir geroves apsaugos specialistai."qwerty" <tomas.blablabla@gmail.com> wrote in message news:qeaqlb$onq$1@trimpas.omnitel.net...> ir siaip mazi vaikai baidosi. > Seimininkas i pastabas reaguoja sakydamas kad pabego, vaikai duris > paliko ir pan. Nu bet tas jau reguliariai kartojasi ir teisybe pasakius > uzpiso. Yra teisiniu priemoniu situacijai pakeisti? Gal sakykim pagavus > priduoti i Grinda ar kita istaiga butu galima?
> 
> Biski ne i tema pistelejai. Vaikas su suaugusiu laika lauke
> leidzia 
Aciu dievui, o tai jau isivaizdavau vaikuti tarnybu gabenama i N.Zelandija

> ir staiga atbega svetimas suo. Vaikui yra baime nemazam
> gyvunui ir anas panikuoja. 
Vaikui nuo mazhu dienu reiketu skiepyt jausma, kad ne shiltnamy gyvena, gal tuomet ishaugtu normalesne karta nei shiuolaikiu supermamu, veganu.ir paspirtukininku vaikeliu, kas ta vaika auklejo? Ko bijot? Normaliai aukletas vaikas visad smalsiai siekia paglostyt kate, shuni, vershiuko nosyte bei tigrini pitona. O panikuoja mano kaimynas vora bei pele pamates, suauges diedas, su ВДВ tatuiruotem, apie 100 kg sveria, argi tai sveika? 

Prie ko cia neprieziura?
> Btw vaikas ne mano, kaimynu.

Tai kam shuneliui stresa ivaryt, jei nekanda ir nepuola? Tikrai ne tamstos vaikas?:) O ka grinda, jei shuo cipuotas. Grazhins ir daugiau nebereaguos, kai bus ish tikruju reikalas rimtas.