Tema: Re: Q: Keptuve grilis
Autorius: SMart
Data: 2009-05-21 09:12:55
a expressed precisely :
> SMart explained on 2009.05.20 :
>> jei nori mėsą kepti, o ne virti, visvien reikės pradžioje apkepinti 
>> karštoje keptuvėje kad "užsirakintų" sultingumas i toliau kepant 
>> neišvarvėtų. Šlapia
>> >rakinasi" daug sunkiau, o tarkim marinade išmirkytą mėsą lygiai taip pat
>> sėkmingai galima nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
>
> tai kad tas marinadas - zoleles su aliejum ... kazkaip noretus kad prikeptu 
> prie pavirsiaus...

Žolelės liks. Jei dėsi su aliejumi ant gerai įkaitinto griliaus jis 
pradės rūkti. Nusausinus šiek tiek aliejaus liks, bet jis jau nedegs 
taip kaip numestum ant karšto visiškai varvantį.

M.