Tema: Re: Viskis
Autorius: MaRiUs
Data: 2018-01-16 15:25:56
Kai saka del skonio nesigincyjama, bet labai idomu suprasti  kuom 
redlabelis gali buti skanus :)) Man asmeniskai uz bobutes kaukolini gal 
net blogiau  ... Blacklabeliui +++++

Jau tada koks Balantainas smarkiai geriau jei is to segmento....

2017-12-18 21:23, vrm rašė:

> Škotiškas maišytas:
> Turbūt būčiau už Johnny Walker Red Label ar Black label
> 

> Jei norėtūsi susipažinti su rugių viksiu, tuomet Bulleit 95 Rye iš USA 
> Kentucky.
> 
> Japoniškas - Nikka From The Barrel.
> 
> Burbonų nepatarsiu - nemėgstu :)
> 
> O dar kur Švedija, laurus paskutiniu metu skinantis Tailandas, Naujoji 
> Zelandija, Kanada.
> 
> Kaip ir sakiau, geriausia įsigyti keletą skirtingų regionų butelių ir 
> ragauti, lyginti, ir žinoma skaityti skaityti :)
> 
> Jei taip konkrečiai durti pirštu - Monkey Shoulder arba Glenfiddich 12, 
> Laphroaig 10, Paddy.
> 

-- 
MaRiUs

Kaunas