Tema: Re: kepiau mesa dobei
Autorius: valytojas
Data: 2016-10-23 11:55:22
Nu ką aš žinau, man tinka - Ballantines, J.Walker Red Label, Tullamore Dew, 
Jack Daniel..., bet ne Bushmill.
Nesu gurmanas, neišmanau skirtumų ir gamybos niuansų, gal reikia derinti 
prie maisto kitaip ir pan..

"benamis"  wrote in message news:nufjrv$qqs$1@trimpas.omnitel.net...

tai jus ten tryse jau ispizdeje esat:) Svarbu geresnis uz scottish leaderi
ir jau jega:D

"valytojas"  wrote in message news:nuffds$pm9$1@trimpas.omnitel.net...

Kuris čia puikus daiktas?
http://proximospirits.com/wp-content/uploads/2015/03/proximo_slideshow_bushmills.jpg

Balta etikete tai pobaisio skonio buvo pamenu, vos vos palaužėm 3-se.
Gal kokį surogatą pataikėm, bet nekyla mintis pirkti ir ragauti dar kartą.

"Sail"  wrote in message news:nu52ov$7rq$1@trimpas.omnitel.net...

Liuks. Ir bushmill'o butelys prie viso to irgi puikus daiktas. Tikras
poilsis, su idomiu uzsiemimu ir geru valgiu.

Reikia tau normalaus peciaus skaniems dalykams kepti. Duobe tai per daug
pisliavos ir per mazai galimybiu reguliuoti rezultata. As bijociau sudeginti
mesa.



"Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message
news:nu4rqn$386$1@trimpas.omnitel.net...
> keletas foto zemiau...
> siaip fainas procesas..bet reikia kazkaip tobulinti zemiu nukasimo 
> procedura..Manau reiketu naudoti koki tvirta brezenta, ar is vis koki 
> skardini dangti pasidaryt