Tema: Re: BTW
Autorius: valytojas
Data: 2015-04-27 18:56:09
Kumpio/sprandinės šmotas gerai gaunasi su kepimo rankove, bet va su 
nugarine(tėvai žemaitijoj palindrica vadina) gaunasi sausa ir sprangi.
Bandžiau įpjauti pailgas juosteles, užmarinuot parai su prieskoniais + vyno, 
prieš kepant į išilgines įpjovas įsprausti šoninės juostelių, susukti į 
kinziulį ir kept rankovėje (sausumo neišvengiau).

Gal tiesiog nugarinė tam neskirta.


"Night"  wrote in message news:mhjffh$qis$1@trimpas.omnitel.net...

Nu Velingtono jautiena su kiaulienos nugarine tai sunkiai :)

Ale man kas pabiausiai patinka - tai kazkas arba tokio
http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html

arba jei tingi uzsiimti - tai ta kiaules smota istrini prieskoniais (man
patinka soja+aliejus+cesnakas+pipiras+lauro lapas pvz.), palaikai siek tiek,
idealiu atveju - per nakti, grudi i kepimo rankove ir kepi pagal svori arba
pagal temperatura. Kol karsta - labai skanu su tarkim bulviu kose ir
burokeliais, o paskui dar lieka kuriam laikui ant sumustiniu uzsideti.


"valytojas" <valytojas@g.com> wrote in message
news:mhfdbr$p23$1@trimpas.omnitel.net...
>O kiaulienos nugarinė tinka? Prieš 2 sav. šaldiklyje radau, fantazijos 
>pritrūko ką padaryti..
>
> Gal trumpai savo receptą gali įmesti?
>
> "Tony @"  wrote in message news:mhcujv$u1i$1@trimpas.omnitel.net...
>
> na taip.
>
> -- 
> Tomas
>
> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message
> news:mhco2o$pg3$1@trimpas.omnitel.net...
>> Velingtono jautiena?
>>
>> "Tony @" <tony@tiltas.lt> wrote in message 
>> news:mhckui$nck$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Tomas
>>>
>>>
>>
>