Paantrinsiu ,mėtos kažkur taipo Moulinex'as ,kokie 4 metai nenaudojamas.Pradžioj buvo "kaip skanu" ,vėliau tai vienas ,tai kitas šeimynoj jau žių duonos atsigabenęs iš parduotuvės ,nors guli vos ne visas kepalas keptos ...Neabsoliutinu ,bet asmeninė patirtis - žaislas keliems mėnesiams. monaxas wrote: > Jei sugalvosi, Kaune yra naudota > http://pigu.lt/duonkepes/duonkepe_moulinex_ow5023?id=653687 > > Jei įdomu paklausiu pačios už kiek išsiskirtų su ja. > > Dėl naudojimo: mano pati labai mėgo ją naudoti kol įvaldė iki > tobulumo procesą, o šeima pareiškė, kad nelabai tas duonas valgo. > Pradėjo nuo mišinių, po to mielinių, po to bemielių kepinių. Viskas > ten su jais gerai, jei vartojat duonas. Aš kokį milijoną kart labiau > mėgstu bulves negu duona, tai galų gale pasiekiau, kad man duotų > bulvių, o ne duonos. Tai dabar duonkepė supakuota dėžėj. > > Variantas su batoniukų loveliais, bet kadangi grabe mačiau visus > batonus, o be to jiems reikia pieno miltelių, kurių nusipirkt gerokai > sunkiau negu Kauno alaus, tai berods batoniukų nekepėm. > > Trumpai tariant, jei duoną vartojate, ir yra norinčių pasibovyt, tai > vienareikšmiškai - verta. (Ai dar ten visas ritualas išėmus: > nuglostyti drėgnomis rankomis, suvyniot į rankšluostį, kad neapdžiūtų > aušdama ir t.t). Be to reik duonos raikymui peilių turėt. > > Beje, Lietuvoje galima nusipirkti tikrai neprastos duonos prekybos > centruose. Ir visi tie mitai apie kažkokius konservantus duonoje yra > tik mitai --