naudojam Panasonic nuo 2009 rudens. Prieš gerą mėnesį padariau upgrade'ą užmatęs trumpalaikę akciją po 70GBP http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0055HSEOC?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00 Kepam sau 1-2x per savaitę, dar kažkiek prikepam tėvams, draugams. 50% ruginė, kita paprasta: batonas ar kokia nors su grūdais, alyvuogėm ar pan. Eksperimentuot nemėgstam, nes po to stovi nevalgoma :) Atsirinkom kelis mums tinkamus, gerai stovinčius (kai kurios duonos po dienos praranda skonį) receptus ir tiek. Sunku ką nors rekomenduot. Aš Panasonic fanas. Pirkimo metu tai buvo beveik geriausias pasirinkimas. Kiek teko ragaut kitų gamintojų kepinių, pagal analogišką receptą jie būdavo kitokios išvaizdos, konsistencijos. Plius šio kepaliukų dydis atitinka poreikius. Tad upgrade'ui net nesvarsčiau kitų gamintojų "maTas" wrote in message news:meuidt$7ca$1@trimpas.omnitel.net... Labas, ar naudojat duonkepes elektrines? Kaip dažnai kepat duoną? Porą kartų pasinaudojot ir guli užmesta...? Gundaus nusipirkt duonkepę, labiausiai noriu su ja kepti prancūziškus batonus ir itališką duonutę... Pavyks? Kokius modelius rekomenduotumėt/naudojat? Ar pamirštą tą reikalą ir toliau pirkt iš iki ar maximos... Ačiū maTas