Tema: Re: Daugiafunkcis puodas
Autorius: vitas
Data: 2014-09-08 11:31:15
On 2014.09.08 08:26, bzik wrote:
> ir importuotojai su pirktiniais medikais tiek padirbėjo, kad daugely
> virtuvių sviestas išnyko.

Jei nori gaminti „ala france“, be sviesto neišsiversi :), tik reikia 
technolgiją išlaikyti – neperkaitinti, putas graibyti, etc..

  Tą patį darė aliejaus importuotojai. Vėliau
> prasidėjo stūmimas, kad reikia naudot alyvuogių aliejų, o kiti tapo
> nesveikais :)

Aliejai turi savo „sveikas“ temperatūras, jų prisilaikant viskas OK, 
neprisilaikant – gauni tą patį pokostą (ar aksolį?), tinkanti 
aliejiniams dažams gaminti :).

Ko gero, nedažnai vartojant, kokios kiaulės taukai sveikiau nei 
perkaitintas aug. aliejus. IMHO.

Ir apskritai: čia gi o.gurmanai, ne o.sveikuoliai :)