Tema: Re: Ką gaminat iš virtų pupų?
Autorius: monaxas
Data: 2014-03-06 21:20:49
SALO dar reik pripjaustyt. O jei neturi - tai bent šoninės.

Nichuja jūs nemokat ukrainietiškų barščių

"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
news:lf9gf0$9hv$1@trimpas.omnitel.net...
> ukrainietiski barsciai  - burokeliai, kopustai, pupeles ir bulves. as dar 
> pomidoru ir morku dedu ir viska verdu jautienos sultiny. burokelius su 
> morkom tarkuoju zalius ir apkepinu pries virima.
>
> patarimas del sultinio - sudedi kaulus i salta vandeni, palauki kol 
> uzvirs, tada nuemi putas ir tik tada sudai ir prieskonius dedi.
> mano mama ir uosviene nupila vandeni pirma, bet kai as pabandziau 
> nenupilt - gaunasi zymiai geriau.
>
> --
> T
>
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
> news:lf9du5$78a$1@trimpas.omnitel.net...
>> su pupom ukrainietiški? Aš maniau, lietuviški :) Bent jau pas mus 
>> burokėlių su pupom sriuba buvo vadinama barščiais. O ta pati sriuba su 
>> mažai vandens - troškiniu :)
>>
>>
>>
>> "tranzoo"  wrote in message news:lf98tf$316$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> ukrainietiski barsiciai dar.
>>
>>
>