Tema: Re: Ar galima apsikrest pasiutlige per kepta/ðaldytà mësà?
Autorius: eSSas
Data: 2013-07-18 13:51:29
On 7/18/2013 12:48 PM, Paul_ wrote:
> Ukininku salierka tai su kuo dazoma? Su maistiniais dazais?
> Patarimais svaistotes, o ar patys bande?

Gal pagaliau būtų laikas smegenis įjungt, užuot bukai klausinėjus?

S.

>> Su ukininku, kur dazyta galima.
>>
>> "shimtas kinieciu"  wrote in message
>> news:ks5qg7$d9o$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> ps tik nebandik su salearka - sugadinsi ;)
>>
>>
>> "shimtas kinieciu"  wrote in message
>> news:ks5qf5$d8c$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> po to dar reik bendzine ishkept. panashei kaip medziuotoju deshreales
>> spirite ;)
>>
>>
>> "Paul_"  wrote in message news:ks5q7s$d0r$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Po acetone marinavimo galima valgyti?
>> Ar cia receptas tik antibakteriniam apdorojimui, neskirtas tolesniam
>> produkto vartojimui?
>>
>> On 07/17/2013 11:50 AM, Justas wrote:
>>> as tai siulyciau acetone pamarinuot
>>>
>>> 2013.07.16 21:52, butunuoma.lt rašė:
>>>> Virk greitpuodyje mažesniais gabalais, virimo temperatūra bus virš 100C
>>>> ir viskas bus OK (galbūt).
>>>> Įrankius ir indus pamerk į kokį izopropilą (ant jo rašo, kad užmuša
>>>> žinomus mikrobus, gal ir virusą įveiks) arba į metilo alkoholį. O šiaip
>>>> tai veterinarai netikrina skerdenos?