Tema: Re: Ar galima apsikrest pasiutlige per kepta/ðaldytà mësà?
Autorius: Justas
Data: 2013-07-17 15:17:07
idomus klausimai pas jus kyla :)

2013.07.17 13:04, Paul_ rašė:
> Po acetone marinavimo galima valgyti?
> Ar cia receptas tik antibakteriniam apdorojimui, neskirtas tolesniam
> produkto vartojimui?
>
> On 07/17/2013 11:50 AM, Justas wrote:
>> as tai siulyciau acetone pamarinuot
>>
>> 2013.07.16 21:52, butunuoma.lt rašė:
>>> Virk greitpuodyje mažesniais gabalais, virimo temperatūra bus virš 100C
>>> ir viskas bus OK (galbūt).
>>> Įrankius ir indus pamerk į kokį izopropilą (ant jo rašo, kad užmuša
>>> žinomus mikrobus, gal ir virusą įveiks) arba į metilo alkoholį. O šiaip
>>> tai veterinarai netikrina skerdenos?
>>>
>>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message
>>> news:ks3dcg$gmh$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> ka reiskia "termiskai"? ..daugumai bakteriju, virusu nuzudyti reikia
>>>> ir 100 C..o jei mesos viduje tebus 68-70 C ?
>>>> "Night" <vkumpikas_delete_@gmail.com> wrote in message
>>>> news:ks0rbv$8c2$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Tai ble, jei dabar cia niufsuose "specialistai" patvirtins, kad
>>>>> "uzsikresti negalima", tai "zmones" gales ramia dusia ta avina
>>>>> suvalagyti? :) Logiskai galvojant, valgant termiskai apdorota mesa,
>>>>> nezusikresi ta pasiutlige niekaip, o be to ir tas gyvunas, kuris
>>>>> apkandziojo ta avina greiciausiai nebuvo pasiutes, o jei ir buvo -
>>>>> avinas pasiutlige nesusirgo, nes ji nugalabijo seimininkas :)
>>>>>
>>>>> On 15/07/2013 14:02, MaRiUs wrote:
>>>>>> Sveiki,
>>>>>>
>>>>>> Yra tokia situacija:
>>>>>> Rado zmonės aviną gaanykloj biški apdraskytą nežinomo žvėries,
>>>>>> Kad nesikankintų - padarė jam Xarakiri....
>>>>>>
>>>>>> Ar tokią mėsą galima valgyt?
>>>>>> Veterinaras sakė, kad nieko tokio, bet kažkaip vienu šaltiniu nelabai
>>>>>> pasitikiu...
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Gal kas žinot ar pasiutligės užkratas išlieka ilgai ? (nu aišku, kad
>>>>>> greičiausiai avina papjopvė koks jaunas viliukas su tėvo priežiūra,
>>>>>> bet...)
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>
>>>
>