Tema: Re: keptas karšis
Autorius: unce
Data: 2012-12-14 16:41:03
radau internete :D

"karolis"  wrote in message news:kad4dd$8l0$1@trimpas.omnitel.net...

dar tie kur zuvies nemegsta tai apipila citrinos sultim pabaigoj :) o siaip 
sveikinu, faktiskai atspejai mano megstamiausia ruosimo
buda 1:1

"unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message 
news:kabteg$elk$1@trimpas.omnitel.net...
> Jau iškepiau folijoje. Į vidų prigrūdau patroškintų morkų, svogūnų ir porų 
> su prieskoniais, į nugarą prismaigsčiau česnako, uždėjau gabaliuką sviesto 
> ir rozmarino šakelę. Super gavosi
>
> "shimtas kinieciu"  wrote in message 
> news:kaajg9$7t5$1@trimpas.omnitel.net...
>
> rukyta taigi rankom valgaj ;)
>
>
> "karolis"  wrote in message news:kaaj9v$7l0$1@trimpas.omnitel.net...
>
> o tai rukinant kur tos asakos dingsta?
> siaip jei karsis rudeninis, ty riebus, tada ir as rekomenduoju orkaiteje 
> su
> darzovemis ir baltu vynu palaistant.
>
>
> "monaxas" <sudorok@shlezhevichiu.kitaip.tave.sudoros.lt> wrote in message
> news:kaaec5$1rt$1@trimpas.omnitel.net...
>> žiauriai esu nemėgėjas žuvies, bet tenka gyventi aplinkoje prie Kauno 
>> marių, tai pastabėjimai tokie:
>> Karšis vertinamas tik rūkytas, jei kepimui, tai išpjaunama file, 
>> keliskart permalama su visomis ašakomis per mėsmalę ir tada naudojama.
>>
>> Iš bėdos folija, prieskoniai, orkaitė ir užsiknisimas rankiot ašakas 
>> valgant.
>>
>> Nekepama ant keptuvės, nes pjaustant griežinėliais ašakos susmulkinamos 
>> iki nekomfortiško lygio valgymui.
>>
>> "unce" <elmer#NEREKLAMAI@centras.lt> wrote in message 
>> news:ka99rd$5e9$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki. Nuo jūros atkeliavo vidutinio dydžio karšis. Parekomenduokit 
>>> kokį skanų receptą pasikepti jį orkaitėje.
>>
>