Tema: Re: Triušis
Autorius: unce
Data: 2012-11-16 09:56:51
Aš irgi nuo šitų kalbų seilės ėmiau ryti, todėl sekmadienį pasidariau, 
skanumėlis. Gaila tik, kad fėja slyvų nemėgsta, dažniau daryčiau.

"YogiBear"  wrote in message news:k82n98$po$1@trimpas.omnitel.net...

Aciu uz pasiulyta recepta!
Atradau alu apie kuri nieko nezinojau...
o jau triusis koks skanus gavosi :)
Pagamintas triusis buvo naudojant Rodenbach alu... ir juo uzsigerent
suvalgytas:)


On 2012.11.06 13:02, unce wrote:
> rekomenduoju šitą
> http://tikrasalus.lt/2011/03/31/receptas-triusis-troskintas-belgiskame-aluje/,
> išbandyta, labai skanu.
> dar bandžiau receptą iš Gerard Depardieu knygos, dabar tiksliai
> neatsimenu, bet daug rozmarino, saldžių svoguniukų, česnako, užpilti
> baltu vynu ir troškinti, taip pat skanu.
>
> "mind"  wrote in message news:k7ak54$3dv$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Žiūriu čia anądien, ogi triušis nuleidęs ausis iš šaldymo kameros gailiai
> žiūri..
> Gal kokį receptą protingą galima?