Tema: Re: Triušis
Autorius: Povilas
Data: 2012-11-15 21:05:55
Panasus ir mano potyriai po sio alaus ragavimo! Bet niekada nesakysiu,kad 
jis neteisingas reikalas,nes mano supratimas apie alu tera tik apie 15 metu 
nutoles nuo Svyturio/Utenos dievinimo...Gyveni zmogus ir mokaisi pazinti 
Pasauli !

"m&m" <m&m@nospam.eu> wrote in message 
news:k82p1g$31m$1@trimpas.omnitel.net...
> nu blyn, ragavau as ta roenbach - kazkoks praruges sampanas :( ar as ko 
> nors nesuprantu?
>
> On 15/11/2012 14:30, YogiBear wrote:
>> Aciu uz pasiulyta recepta!
>> Atradau alu apie kuri nieko nezinojau...
>> o jau triusis koks skanus gavosi :)
>> Pagamintas triusis buvo naudojant Rodenbach alu... ir juo uzsigerent
>> suvalgytas:)
>>
>>
>> On 2012.11.06 13:02, unce wrote:
>>> rekomenduoju šitą
>>> http://tikrasalus.lt/2011/03/31/receptas-triusis-troskintas-belgiskame-aluje/,
>>>
>>> išbandyta, labai skanu.
>>> dar bandžiau receptą iš Gerard Depardieu knygos, dabar tiksliai
>>> neatsimenu, bet daug rozmarino, saldžių svoguniukų, česnako, užpilti
>>> baltu vynu ir troškinti, taip pat skanu.
>>>
>>> "mind"  wrote in message news:k7ak54$3dv$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> Žiūriu čia anądien, ogi triušis nuleidęs ausis iš šaldymo kameros 
>>> gailiai
>>> žiūri..
>>> Gal kokį receptą protingą galima?
>>
>