Tema: Re: Triušis
Autorius: m&m <m&m@nospam.eu>
Data: 2012-11-15 16:00:32
nu blyn, ragavau as ta roenbach - kazkoks praruges sampanas :( ar as ko 
nors nesuprantu?

On 15/11/2012 14:30, YogiBear wrote:
> Aciu uz pasiulyta recepta!
> Atradau alu apie kuri nieko nezinojau...
> o jau triusis koks skanus gavosi :)
> Pagamintas triusis buvo naudojant Rodenbach alu... ir juo uzsigerent
> suvalgytas:)
>
>
> On 2012.11.06 13:02, unce wrote:
>> rekomenduoju šitą
>> http://tikrasalus.lt/2011/03/31/receptas-triusis-troskintas-belgiskame-aluje/,
>>
>> išbandyta, labai skanu.
>> dar bandžiau receptą iš Gerard Depardieu knygos, dabar tiksliai
>> neatsimenu, bet daug rozmarino, saldžių svoguniukų, česnako, užpilti
>> baltu vynu ir troškinti, taip pat skanu.
>>
>> "mind"  wrote in message news:k7ak54$3dv$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Žiūriu čia anądien, ogi triušis nuleidęs ausis iš šaldymo kameros gailiai
>> žiūri..
>> Gal kokį receptą protingą galima?
>