Tema: Re: Svarainiu uogiene kaip
Autorius: lllll
Data: 2012-10-10 09:47:29
Kažkas panašus ir pas mus...
Užpila apysmulkėm skiltelėm supjaustytus svarainius cukrum, palaiko
kelias dienas, sirupą nupila ir iškaitina atskirai, o likučius išverda
kaip uogienę.

lllll


On 2012.10.08 22:26, Justas wrote:
> Cukraus kiek deti nepasakysiu, bet pas mus moterys daro taip: pakaitina
> beveik iki virimo ir palieka ataust. ta kartoja keleta kartu, kiek
> tiksliai irgi nepamenu, bet tas daroma pora dienu. gaunasi tirstesne uz
> sviezia medu, skaidri, nepraradusi skonio. svarainiai buna pjaustyti.
> nelabai suprantu kam juos malti. prisimines uzklausiu tikslaus metodo.
> 
> 2012.10.05 16:21, Drambliukas rašė:> Kiekvienais metais darau ir vis
> gaunasi per skysta. Visi internetiniai receptai blogi nes
>> ten greiciau tyrele bet ne uogiene gaunasi. Kasnors galit pasidalint
> tirstos uogienes
>> receptu
>>
>>