Tema: Re: Svarainiu uogiene kaip
Autorius: Arj
Data: 2012-10-08 13:17:38
vienas is variantu - padaryt svarainiu sirupa (tik ispaustant seklalizdziu kaulus), ir paskui I 
pakaitint iki cukraus karamelizavimosi (apie 1h jei neklystu). Svarainiai gaunasi minkstuciai, o 
sirupas patampa kazkuo panasiu I sviezia medu (btw pastovejes ilgiau cusicukruoja, visai kaip 
medus). Nors man labiauiai patinka paprastas sviezias svarainiu sirupas nekaitintas, o per ziema 
laikomas saldytuve. Nu ir svarainiu uzpiltine, aisku :)

"Drambliukas"  parašė naujienų news:k4mmto$sde$1@trimpas.omnitel.net...

Kiekvienais metais darau ir vis gaunasi per skysta. Visi internetiniai receptai blogi nes
ten greiciau tyrele bet ne uogiene gaunasi. Kasnors galit pasidalint tirstos uogienes
receptu