Tema: Re: Svarainiu uogiene kaip
Autorius: bite
Data: 2012-10-10 09:10:50
Šis būdas labai geras, pritariu.
Dar galima pradžioj pjaustytus svarainius su cukrum palaikyti, tada  nukošti 
atsiradusį sirupą ir jį nugarinti, verdantį užpilti ant svarainių, 
toliau-kaip aprašyta-daugkartinis užvirinimas.
"Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
news:k4v9dt$lum$1@trimpas.omnitel.net...
> Cukraus kiek deti nepasakysiu, bet pas mus moterys daro taip: pakaitina 
> beveik iki virimo ir palieka ataust. ta kartoja keleta kartu, kiek 
> tiksliai irgi nepamenu, bet tas daroma pora dienu. gaunasi tirstesne uz 
> sviezia medu, skaidri, nepraradusi skonio. svarainiai buna pjaustyti. 
> nelabai suprantu kam juos malti. prisimines uzklausiu tikslaus metodo.
>
> 2012.10.05 16:21, Drambliukas rašė:> Kiekvienais metais darau ir vis 
> gaunasi per skysta. Visi internetiniai receptai blogi nes
> > ten greiciau tyrele bet ne uogiene gaunasi. Kasnors galit pasidalint
> tirstos uogienes
> > receptu
> >
> >