Tema: Re: Papasakokit apie acta
Autorius: F20.0
Data: 2012-06-21 22:06:24
Pritariu dėl balzamo acto, tik ne to, kur 5 lt/0,5ltr, o tas, kuris tirštas 
ir kainuoja žymiai daugiau ir yra labai skanus vienas.

"nobody"  parašė naujienų news:jrveat$b5e$1@trimpas.omnitel.net...

Modenos?

http://en.wikipedia.org/wiki/Balsamic_vinegar


Gerti vieną?
Jei iki Repečkos 5 min, bandyk.



"Bildukas" <testas@ut.lt> wrote in message
news:jrpmdg$gpl$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki visi,
>  As asmeniskai niekada nedraugavau, nevalgydavau produktu su actu - tuo 
> paprastu actu, ypac kur budavo dar tarybiniais laikais. Dabartinis 
> paprastas nelabai ir pasikeites.
> Dabar pvz marinuotos silkes, arba yra keptos silkes ar strimeles marinate 
> (plastikiniuose kibireliuose)- ten man gana skanus marinatas. Tai ir kyla 
> klausimas kas ten per actas naudojamas, ar ten koks E savo skoni duoda. 
> Yra gi dabar vyno, obuoliu acto. Kuo jie skiriasi ir kuris cia skanesnis 
> :). Kaip kazkas kazkada siame grupse yra issireiskes, kad yra tokio acto 
> kuri beveik viena gali gerti.. Kuris cia toks skanus? :)
>