Tema: Re: Aviziniai sausainiai
Autorius:
Data: 2012-04-24 10:11:58
http://www.gaspadine.lt/patiekalas/sveikuoliu_saldumynas.html

Va cia kazkas panasaus. Tik as nei kakavos nei sirupo nededu. Medu dedu
tiesiai i keptuve kepimo pabaigoj. 

"" <vigi@nomail.se> wrote:
>
>Nu tai pakepink avizinius dripsnius, riesutus ir kitus priedus tiesiog ant
>keptuves. Kepimo pabaigoj idek truputi medaus, kad suliptu ir suformuok
>sausainius. 
>
>"ManXP" <man@giliai.px> wrote:
>>
>>As juos noriu naudot kad gaut angliu iskart po treniruotes, tai cviesto 
>>isvis negalima (nesvarbu kokio riebumo), o miltai irgi negerai :)
>>
>>"karolis"  wrote in message news:jn3699$stl$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>>as bandyciau siek tiek miltu idet, cia tuos kur myllyn paras rekomendavo tai
>>istiesu geri, ir  :) pagal ideja tiktu ir patys aviziniai dribsniai smulkiau
>>sumalti. ir koki maziau riebu sviesta naudot :)
>>
>>"ManXP" <man@giliai.px> wrote in message
>>news:jn0jc2$aun$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Visuose Interneto platybese rastuose receptuose aviziniam sausainiam 
>>> naudojami kiausiniai ir istirpintas sviestas, kad sulipdyt mase. Kadangi 
>>> gaunasi labai riebus variantas, galvoju, kuo butu galima pakeist sviesta? 
>>> Jeigu taip kiausinio baltymu daug imust, kad suliptu viskas? Ar nieko gero 
>>> nebus?
>>