Tema: Re: Aviziniai sausainiai
Autorius: unce
Data: 2012-04-23 10:16:43
as dejau rudojo cukraus, labai paivairino skoni

"ManXP" <man@giliai.px> wrote in message 
news:jn2u1d$ig1$1@trimpas.omnitel.net...
> Cukraus tuose sausainiuose yra is dziovintu vaisiu, dar det nesinori. 
> Bandysiu daug baltymu :)
>
> "audrius"  wrote in message news:jn20mt$4p0$1@trimpas.omnitel.net...
>
> kiausu didesnis kiekis turetu labai pagreitint iskepima/sudegima, gali 
> issibalansuot receptas
> o siaip, tai gal cukrus padetu sulipdyt? gaunasi karamele kai pakaista, 
> tik tiek, kad velgi sudegti labai daug sansu
>
> "ManXP" <man@giliai.px> parase naujienu 
> news:jn0jc2$aun$1@trimpas.omnitel.net...
>> Visuose Interneto platybese rastuose receptuose aviziniam sausainiam
>> naudojami kiausiniai ir istirpintas sviestas, kad sulipdyt mase. Kadangi
>> gaunasi labai riebus variantas, galvoju, kuo butu galima pakeist sviesta?
>> Jeigu taip kiausinio baltymu daug imust, kad suliptu viskas? Ar nieko 
>> gero
>> nebus?
>>
>