Tema: Re: Aviziniai sausainiai
Autorius:
Data: 2012-04-24 10:02:53
Nu tai pakepink avizinius dripsnius, riesutus ir kitus priedus tiesiog ant
keptuves. Kepimo pabaigoj idek truputi medaus, kad suliptu ir suformuok
sausainius. 

"ManXP" <man@giliai.px> wrote:
>
>As juos noriu naudot kad gaut angliu iskart po treniruotes, tai cviesto 
>isvis negalima (nesvarbu kokio riebumo), o miltai irgi negerai :)
>
>"karolis"  wrote in message news:jn3699$stl$1@trimpas.omnitel.net...
>
>as bandyciau siek tiek miltu idet, cia tuos kur myllyn paras rekomendavo tai
>istiesu geri, ir  :) pagal ideja tiktu ir patys aviziniai dribsniai smulkiau
>sumalti. ir koki maziau riebu sviesta naudot :)
>
>"ManXP" <man@giliai.px> wrote in message
>news:jn0jc2$aun$1@trimpas.omnitel.net...
>> Visuose Interneto platybese rastuose receptuose aviziniam sausainiam 
>> naudojami kiausiniai ir istirpintas sviestas, kad sulipdyt mase. Kadangi 
>> gaunasi labai riebus variantas, galvoju, kuo butu galima pakeist sviesta? 
>> Jeigu taip kiausinio baltymu daug imust, kad suliptu viskas? Ar nieko gero 
>> nebus?
>