Tema: Re: Aviziniai sausainiai
Autorius: Saulius
Data: 2012-04-23 08:49:35
Pakepinami aviziniai dribsniai keptuveje (pagal pageidavima 
sviestge/margarine/arba be jo), atvese maisomi su putesiais is kiausinio 
baltymu ir cukraus. Is tos mases suformuoti sausaisniai kepami orkaiteje.

Proporciju nepasakysiu, teks ekperimentuoti.

"audrius"  parašė naujienų news:jn20mt$4p0$1@trimpas.omnitel.net...

kiausu didesnis kiekis turetu labai pagreitint iskepima/sudegima, gali 
issibalansuot receptas
o siaip, tai gal cukrus padetu sulipdyt? gaunasi karamele kai pakaista, tik 
tiek, kad velgi sudegti labai daug sansu

"ManXP" <man@giliai.px> parase naujienu 
news:jn0jc2$aun$1@trimpas.omnitel.net...
> Visuose Interneto platybese rastuose receptuose aviziniam sausainiam
> naudojami kiausiniai ir istirpintas sviestas, kad sulipdyt mase. Kadangi
> gaunasi labai riebus variantas, galvoju, kuo butu galima pakeist sviesta?
> Jeigu taip kiausinio baltymu daug imust, kad suliptu viskas? Ar nieko gero
> nebus?
>