Tema: Re: garų puodai
Autorius: Interested
Data: 2012-03-12 11:53:34
nu ten buvo ir apie GREITpuodį:
"Ideklas i puoda, o dar geriau i greitpuodi gali buti ekonomiskesnis ir
> zymiai lengviau plaunamas variantas.
"

"F20.0" <F20.0@kazkas.lt> parašė naujienų 
news:jj8c7o$q4p$1@trimpas.omnitel.net...
> Čia ne apie greitpuodį, o apie garpuodį.
>
> "Interested"  parašė naujienų news:jj7kav$ut$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Receptų linkus prašom pateikti :)
>
> O aš "savo":
>
> Supjaustom vištą, apšlakstom gausiai sojos padažu.
> Greitpuodyje išlydom sviestą (pakelio per daug, pusės man mažai), sumetam
> vištos gabalus, permaišiom. Ant viršaus galima truputį morkų ir kiek telpa
> bulvių (cielų nuskustų).
> "Verdam" 30min nuo šnypštimo pradžios.
> Vandens niekad nepyliau, nepriskrudo.
>
>
>
> "Lcd" <lzd@takas.lt> parašė naujienų
> news:jj3c5u$3bc$1@trimpas.omnitel.net...
>> Elektrinio matau tik viena privaluma - taimeri. Ijungei ir pamirsai.
>> Ideklas i puoda, o dar geriau i greitpuodi gali buti ekonomiskesnis ir 
>> zymiai lengviau plaunamas variantas.
>>
>> Ant garu gali buti labai skanu. Tiesiog reikia moketi gaminti. 
>> Pavyzdziui, uzmarinavus vista ir isvirus garpuodyje tikrai gaunasi puikus 
>> variantai.
>