Tema: Re: garų puodai
Autorius: Interested
Data: 2012-03-07 14:29:19
Receptų linkus prašom pateikti :)

O aš "savo":

Supjaustom vištą, apšlakstom gausiai sojos padažu.
Greitpuodyje išlydom sviestą (pakelio per daug, pusės man mažai), sumetam 
vištos gabalus, permaišiom. Ant viršaus galima truputį morkų ir kiek telpa 
bulvių (cielų nuskustų).
"Verdam" 30min nuo šnypštimo pradžios.
Vandens niekad nepyliau, nepriskrudo.



"Lcd" <lzd@takas.lt> parašė naujienų 
news:jj3c5u$3bc$1@trimpas.omnitel.net...
> Elektrinio matau tik viena privaluma - taimeri. Ijungei ir pamirsai.
> Ideklas i puoda, o dar geriau i greitpuodi gali buti ekonomiskesnis ir 
> zymiai lengviau plaunamas variantas.
>
> Ant garu gali buti labai skanu. Tiesiog reikia moketi gaminti. Pavyzdziui, 
> uzmarinavus vista ir isvirus garpuodyje tikrai gaunasi puikus variantai.