Tema: Re: darysiu alu
Autorius: uzbalis
Data: 2012-02-24 10:45:18
tai galioja eliui. fermentuoji 7 paras. pilstai i bonkas. 1 litrui alaus i 
bonka iberi 3-5 gr cukraus. Laikai siltai ~18-20oC 4-5 paras. Per ta laika 
alus uzhsigazuoja. Poto patartina brandint saltai bent pora savaiciu. 
Stipriam alui subrest gali prireikt ir pusmechio.
su lageriu kiti reikalai.


"Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:ji5eq7$ciq$1@trimpas.omnitel.net...
> na, brendimas turi vykti 2-8 C temperaturoj berods...ar klystu?
> "ROOTS" <rootsas@gmailas.com> wrote in message 
> news:ji55po$188$1@trimpas.omnitel.net...
>> ar tikrai i saldytuva?
>> man atrodo perzemoj temperaturoj nevyks rugimas ir co2 nesusidarys
>> po ispilstymo palaikyt dar siltai ~18 savaitei, o tada I vesia ~13 vieta 
>> ilgiau stovet
>> na grubiai po ispisltymo namie palikdavau, o paskui I rusi
>>
>>
>> "gopas"  wrote in message news:ji3bnf$h7a$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Kai baigiasi fermentacija (burbuliuot), viskas pilstoma i bambalius, 
>> ipilama nedaug cukraus i kiekviena bambali
>> ir kisama i saldytuva savaitei ar dviems (nepamenu), tuo metu alus ir 
>> prisipildo CO2 ir isskaidreja.
>>
>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
>> news:ji30mv$6jm$1@trimpas.omnitel.net...
>>> beje...ar naturaliai tas alus prispildo CO2? Ar reikia butinai ji 
>>> brandinti
>>> labai sandariame inde?
>>> "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message
>>> news:jhghqs$ofe$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> sveikinu istojus i kluba :)
>>>> Nieko ten sudetingo, isverdi, atvesini, uzduodi mieles, raugini.
>>>> Ispilstai, brandini. Geri. Gailies, kad per mazai isvirei.
>>>> Nelabai ten ka patart yra, nebent neprasidet su viena ekstrakto 
>>>> bonkute,
>>>> kazkas nugaruos, kazkas nusipils su nuosedom, kazkas nusiragaus. 
>>>> Rezultate
>>>> gausi vos kelis buteliukus, kuriu visi prasines ir nores paragauti :) 
>>>> Tai
>>>> paciam gomuri suvilgyt rezultate gaunas labai jau kukliai :D Reik bent
>>>> poros bonkuciu, kokiems 22-25 litrams.
>>>> Dar nepamirsk del gazo ibert kokios gliukozes i bonkutes pries
>>>> uzdarydamas, skaitos geriau nei cukrus.
>>>> Gardaus alucio :)
>>>>
>>>> -- 
>>>> Isskirtiniu pirciu irengimas: www.tavopirtis.lt
>>>> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf
>>>>
>>>>
>>>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message
>>>> news:jhg3r2$1r5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Sveiki,
>>>>>
>>>>> Na stai, nusipirkau salyklo ekstarkto, mieliu, apyniu..bandysiu virti
>>>>> savo pirmaji alu.
>>>>> Gal kas jau praejo si kelia? Laukciau patarimu..:)
>>>>
>>>
>>
>