tai galioja eliui. fermentuoji 7 paras. pilstai i bonkas. 1 litrui alaus i bonka iberi 3-5 gr cukraus. Laikai siltai ~18-20oC 4-5 paras. Per ta laika alus uzhsigazuoja. Poto patartina brandint saltai bent pora savaiciu. Stipriam alui subrest gali prireikt ir pusmechio. su lageriu kiti reikalai. "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:ji5eq7$ciq$1@trimpas.omnitel.net... > na, brendimas turi vykti 2-8 C temperaturoj berods...ar klystu? > "ROOTS" <rootsas@gmailas.com> wrote in message > news:ji55po$188$1@trimpas.omnitel.net... >> ar tikrai i saldytuva? >> man atrodo perzemoj temperaturoj nevyks rugimas ir co2 nesusidarys >> po ispilstymo palaikyt dar siltai ~18 savaitei, o tada I vesia ~13 vieta >> ilgiau stovet >> na grubiai po ispisltymo namie palikdavau, o paskui I rusi >> >> >> "gopas" wrote in message news:ji3bnf$h7a$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Kai baigiasi fermentacija (burbuliuot), viskas pilstoma i bambalius, >> ipilama nedaug cukraus i kiekviena bambali >> ir kisama i saldytuva savaitei ar dviems (nepamenu), tuo metu alus ir >> prisipildo CO2 ir isskaidreja. >> >> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:ji30mv$6jm$1@trimpas.omnitel.net... >>> beje...ar naturaliai tas alus prispildo CO2? Ar reikia butinai ji >>> brandinti >>> labai sandariame inde? >>> "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message >>> news:jhghqs$ofe$1@trimpas.omnitel.net... >>>> sveikinu istojus i kluba :) >>>> Nieko ten sudetingo, isverdi, atvesini, uzduodi mieles, raugini. >>>> Ispilstai, brandini. Geri. Gailies, kad per mazai isvirei. >>>> Nelabai ten ka patart yra, nebent neprasidet su viena ekstrakto >>>> bonkute, >>>> kazkas nugaruos, kazkas nusipils su nuosedom, kazkas nusiragaus. >>>> Rezultate >>>> gausi vos kelis buteliukus, kuriu visi prasines ir nores paragauti :) >>>> Tai >>>> paciam gomuri suvilgyt rezultate gaunas labai jau kukliai :D Reik bent >>>> poros bonkuciu, kokiems 22-25 litrams. >>>> Dar nepamirsk del gazo ibert kokios gliukozes i bonkutes pries >>>> uzdarydamas, skaitos geriau nei cukrus. >>>> Gardaus alucio :) >>>> >>>> -- >>>> Isskirtiniu pirciu irengimas: www.tavopirtis.lt >>>> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf >>>> >>>> >>>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message >>>> news:jhg3r2$1r5$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki, >>>>> >>>>> Na stai, nusipirkau salyklo ekstarkto, mieliu, apyniu..bandysiu virti >>>>> savo pirmaji alu. >>>>> Gal kas jau praejo si kelia? Laukciau patarimu..:) >>>> >>> >> >