Tema: Re: darysiu alu
Autorius: gopas
Data: 2012-02-22 20:21:35
Kai baigiasi fermentacija (burbuliuot), viskas pilstoma i bambalius, ipilama nedaug cukraus i kiekviena bambali
ir kisama i saldytuva savaitei ar dviems (nepamenu), tuo metu alus ir prisipildo CO2 ir isskaidreja.

"Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:ji30mv$6jm$1@trimpas.omnitel.net...
> beje...ar naturaliai tas alus prispildo CO2? Ar reikia butinai ji brandinti 
> labai sandariame inde?
> "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message 
> news:jhghqs$ofe$1@trimpas.omnitel.net...
>> sveikinu istojus i kluba :)
>> Nieko ten sudetingo, isverdi, atvesini, uzduodi mieles, raugini. 
>> Ispilstai, brandini. Geri. Gailies, kad per mazai isvirei.
>> Nelabai ten ka patart yra, nebent neprasidet su viena ekstrakto bonkute, 
>> kazkas nugaruos, kazkas nusipils su nuosedom, kazkas nusiragaus. Rezultate 
>> gausi vos kelis buteliukus, kuriu visi prasines ir nores paragauti :) Tai 
>> paciam gomuri suvilgyt rezultate gaunas labai jau kukliai :D Reik bent 
>> poros bonkuciu, kokiems 22-25 litrams.
>> Dar nepamirsk del gazo ibert kokios gliukozes i bonkutes pries 
>> uzdarydamas, skaitos geriau nei cukrus.
>> Gardaus alucio :)
>>
>> -- 
>> Isskirtiniu pirciu irengimas: www.tavopirtis.lt
>> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf
>>
>>
>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
>> news:jhg3r2$1r5$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Na stai, nusipirkau salyklo ekstarkto, mieliu, apyniu..bandysiu virti 
>>> savo pirmaji alu.
>>> Gal kas jau praejo si kelia? Laukciau patarimu..:)
>> 
>