Tema: Re: darysiu alu
Autorius: ROOTS
Data: 2012-02-23 12:52:40
ar tikrai i saldytuva?
man atrodo perzemoj temperaturoj nevyks rugimas ir co2 nesusidarys
po ispilstymo palaikyt dar siltai ~18 savaitei, o tada I vesia ~13 vieta 
ilgiau stovet
na grubiai po ispisltymo namie palikdavau, o paskui I rusi


"gopas"  wrote in message news:ji3bnf$h7a$1@trimpas.omnitel.net...

Kai baigiasi fermentacija (burbuliuot), viskas pilstoma i bambalius, ipilama 
nedaug cukraus i kiekviena bambali
ir kisama i saldytuva savaitei ar dviems (nepamenu), tuo metu alus ir 
prisipildo CO2 ir isskaidreja.

"Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:ji30mv$6jm$1@trimpas.omnitel.net...
> beje...ar naturaliai tas alus prispildo CO2? Ar reikia butinai ji 
> brandinti
> labai sandariame inde?
> "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message
> news:jhghqs$ofe$1@trimpas.omnitel.net...
>> sveikinu istojus i kluba :)
>> Nieko ten sudetingo, isverdi, atvesini, uzduodi mieles, raugini.
>> Ispilstai, brandini. Geri. Gailies, kad per mazai isvirei.
>> Nelabai ten ka patart yra, nebent neprasidet su viena ekstrakto bonkute,
>> kazkas nugaruos, kazkas nusipils su nuosedom, kazkas nusiragaus. 
>> Rezultate
>> gausi vos kelis buteliukus, kuriu visi prasines ir nores paragauti :) Tai
>> paciam gomuri suvilgyt rezultate gaunas labai jau kukliai :D Reik bent
>> poros bonkuciu, kokiems 22-25 litrams.
>> Dar nepamirsk del gazo ibert kokios gliukozes i bonkutes pries
>> uzdarydamas, skaitos geriau nei cukrus.
>> Gardaus alucio :)
>>
>> -- 
>> Isskirtiniu pirciu irengimas: www.tavopirtis.lt
>> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf
>>
>>
>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message
>> news:jhg3r2$1r5$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Na stai, nusipirkau salyklo ekstarkto, mieliu, apyniu..bandysiu virti
>>> savo pirmaji alu.
>>> Gal kas jau praejo si kelia? Laukciau patarimu..:)
>>
>