Tema: Re: Duonkepe
Autorius: back_next
Data: 2010-12-10 13:03:49
;]
recetas 1kg duonos kepalui.
miltai 550 ir 812 proporcijos galima per puse,galima 1:3 ar 3:1 pagal skoni.
daziklio: sausas ar skystas salyklas( tamsus) ar giros misinys, kmynu ar 
siaip ko( linu semenu kartais iberiu)
cukraus ir druskos po du arbatinius saukstelius, mieliu ( sausu) 1 
arbatinis.
Programa pirma, apskrudinimas pagal nuotaika.
P.S
vandens 350 ml, salto. Pilti pagal duonkepes konstrukcija arba pries miltus 
arba ant ju.
Skanaus

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:idsr6a$nlp$1@trimpas.omnitel.net...
> uzsienio receptas nuo vietinio pasirinkimo skiriasi :) Net jei kazkur 
> kazkas kazka tinkamo gamina, tai nereiskia, kad kiekvienam PC bus. 
> Paziurek,kad ir malsenos asorimenta. Atrodo graziai, bet jei i vieta 
> nenuvaziuosi ir 50kg maiso neimsi, tai ... Dar nebutinai reiskia, kad visa 
> linija yra. Gal kazkurios pozicijos gaminamos pagal uzsakyma tonomis :)
>
> "aivarini" <fake@fakeemail.com> wrote in message 
> news:almarsoft.4105713542060269995@news.omnitel.net...
>> On Fri, 10 Dec 2010 08:42:25 +0200, "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote:
>>> o kur rasiau, kad kvietiniai tamsus? :)
>>
>> Receptuose tokie miltai nurodomi)) O Kaune kas prekiauja reikalingais
>> ingradientais?
>>
>> -- 
>> From HTC Desire