Tema: Re: „Gyvas“ alus madoje
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-11-06 00:36:17
na, kodel, jei nevirshijant vienos porcijos per diena - medikai sako, kad gerai (su salyga, kad nevirshyji ir savaitgali:) - taure vyno per diena, bokalas alaus, yra net gerai, kraujotakai, shirdzhiai... blogai kai praded virshyt:)
"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:zqsodv76mh5p$.117ki0vsrvb7t$.dlg@40tude.net...
> On Fri, 5 Nov 2010 12:14:35 +0200, Jurga wrote:
> 
>> Dėl lietuviško sidro, kuris džiaugiasi sidru vadinamas, tai juokas juokais, bet kad ten gryna chemija - tikra tiesa. Mano pusbroliukas maisto technologijas baigęs, studijavo visus mėsinius, duoninius, saldaininius, pieninius ir alkogoliaus gamybos procesus, tai štai po alkogoliaus studijavimų pasakė, kad visų tų alko kokteiliukų, dlaitų ir sidro lietuviško negers, net jei kas sumokėtų, ir kitiems nepataria. :)
> 
> Na taip. Alkoholinių gėrimų aplamai geriau negerti ir kitiems nepatarti to
> daryti ;)
> 
> -- 
> Edvinas