Tema: Re: „Gyvas“ alus madoje
Autorius: Jurga
Data: 2010-11-05 12:14:36
Dėl lietuviško sidro, kuris džiaugiasi sidru vadinamas, tai juokas juokais, bet kad ten gryna chemija - tikra tiesa. Mano pusbroliukas maisto technologijas baigęs, studijavo visus mėsinius, duoninius, saldaininius, pieninius ir alkogoliaus gamybos procesus, tai štai po alkogoliaus studijavimų pasakė, kad visų tų alko kokteiliukų, dlaitų ir sidro lietuviško negers, net jei kas sumokėtų, ir kitiems nepataria. :)

"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:ib0bvn$h4p$1@trimpas.omnitel.net...
O zhinau, speju "tikras sidras" ("nes te visi fizai kisai, taigi ten pilna visokiu e, viokios chemijos, ash apskrytai girdejau, kad juos ish milteliu ir peliu inkstu daro, ir su muilu plauna" )...=)