Tema: Re: „Gyvas“ alus madoje
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-11-05 14:46:47
Atai ash net nemeginu sakyt, kad tai bent kiek panashu i tikra sidra (kuris man tiesa pasakius yra gausiai neskanus..), tai yra alkoholinis gerimas. Lygiai tas pats idomukas boska vadint shampanu, ar net putojanchiu vynu, kai ten vynuogiu ishrugu gerimas. Ash tiesiog sakau, kad chia dar yra rinka lietuvaichiu fobijoms:)

Kas del pachiu alkoholiniu kokteiliu buteliuose - mano supratimu, tai yra skysta tragedija, bet matyt ne kiekvienas gali sau leisti astamanjanas shooters'uose, ar prisipirkt visko ko reikia geram kokteiliui, taigi yra paklausa, yra ir pasiula...
"Jurga" <jurgita@prigavau.lt> wrote in message news:ib0lec$17t$1@trimpas.omnitel.net...
> Dėl lietuviško sidro, kuris džiaugiasi sidru vadinamas, tai juokas juokais, bet kad ten gryna chemija - tikra tiesa. Mano pusbroliukas maisto technologijas baigęs, studijavo visus mėsinius, duoninius, saldaininius, pieninius ir alkogoliaus gamybos procesus, tai štai po alkogoliaus studijavimų pasakė, kad visų tų alko kokteiliukų, dlaitų ir sidro lietuviško negers, net jei kas sumokėtų, ir kitiems nepataria. :)
> 
> "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:ib0bvn$h4p$1@trimpas.omnitel.net...
> O zhinau, speju "tikras sidras" ("nes te visi fizai kisai, taigi ten pilna visokiu e, viokios chemijos, ash apskrytai girdejau, kad juos ish milteliu ir peliu inkstu daro, ir su muilu plauna" )...=)
>