Tema: Re: Duonkepė. Atsiliepimas
Autorius: prabegom
Data: 2010-10-15 15:01:20
Obuoliene orkaineje (ir maisyti nereikia) - gaunasi raudonos spalvos, skani 
ir gerai lendanti. Ir nerugsta  :)

Bet tai tokiu ilgai virtu uogieniu kokia maistine verte? Cukrus kita forma 
ir tiek.

"solara" <solara2u@gmail.com> wrote in message 
news:i9901j$vjl$1@trimpas.omnitel.net...
> niekas čia nekalba puskibirį :)
>
> žinoma kad čia daiktas ne masiniam rudeninio derliaus apdorojimui ir 
> konservavimui, o tik greitam suvartojimui  :)
> va praeitą savaitgalį uošvienė įdėjo porą litrų slyvų. žalių mes jų beveik 
> nevalgom (bet niekas neklausia, tenka vežtis  :))
> o išvirtos suėjo migom. Šį savaitgalį suvirsiu obuolius, kurių jau 
> papuvusių/pavytusių/praradusių prekinę išvaizdą prisikaupė.
> Gausis 1-2 ltr obuolienės kuri savaitės bėgyje bus suvartota.
>
> ir išvis pagrindinė paskirtis ir funkcija yra duonos kepimas, visa 
> kita -tik 'nice to have' , ir tai ne kiekvienam reikalinga
>
>
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> parašė naujienų 
> news:i98tv2$sbk$1@trimpas.omnitel.net...
>> nebent turguj nusipirkus litra uogu taip zaist. Idomu kiek tektu 
>> puskibiri ar daugiau virt.
>> Ryzius spiziniam puode nemaisant galima isvirt.
>>
>>