Tema: Re: Kur siandien suvalgyt skanu steika Kaune?
Autorius: -o-o-
Data: 2010-05-20 11:27:19
ten to skirtumo tiek, kad, xebryte nuvaziave i Argentina nieko nesuprato. 
Valge kasdien, skoniai kasdien skirtingi ;) Bet ne vienas nepaskae, kad 
lietuviski karviniai buvo prastesni. Cia speju kaip ir su milteliais is 
Vokietijos, kurie skirti ne antrinems rinkoms,  - daug kipiso, taciau, kai 
pats juos panaudojau, supratau, kad skirtumo taip ir nepajutau lyginant su 
Ariel lenkiskais :)

"zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message 
news:ht0tig$9ha$1@trimpas.omnitel.net...
> On 2010-05-18 22:34:41 +0300, Edvinas said:
>
>> 2010-05-18 22:00, Kypsas rase:
>>> jei geros ispjovos kg bemaz 100 lt, kazink kaip ten uz 10 lt galima ji
>>> pasidaryti..?
>>
>> Jei tu nori, tai ir 1000Lt/kg gali uz ja moketi. As moku 40Lt/kg.
>
> tikrai manai nebus skirtumo tarp pienine karves vidines ispjovos ir 
> marmurines jautienos?
>
> mesos skiriasi. uz tai ir kaina.
>
> nuo kiek "tikras steikas" prasideda yra tiesiog "ispindejimo lygis". bet 
> skirtumas yra.
>