Tema: Re: gal yra daugiau info kepimas zemoje temperatroje
Autorius: Drambliukas
Data: 2010-04-01 17:37:48
Tijunai, sveikinu Tave. Tu mane balandzio pirmos proga prigavai. Tikrai
pamaniau, kad aliumininis samtis. Dar pagalvojau, kad niekad nebuciau
atspejes :))) Sveikinu. Kitiems dar yra proga ka apgaut.

"Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message
news:hp1sbe$akb$1@trimpas.omnitel.net...
> Sake tiesiog "grazus mesos gabaliukas", tai suprantu, kad dalis nera labai
> svarbi, svarbiau, kad butu ne is senos karves ir pan.
> a.s. = arbatinis saukstelis
>
>
> "Drambliukas" <> wrote in message news:hp1s1c$a35$1@trimpas.omnitel.net...
> > Dekui isbandysiu, ar yra znoma nuo kur turi buti ta jautiena? Kas yra
a.s.
> >
> > "Dautarte" <> wrote in message
> > news:hp1mrt$262$1@trimpas.omnitel.net...
> >> Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas
> >> (laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu.
> >>
> >> Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas
> >> teisingai)
> >>
> >> 1 kg jautienos
> >> 1 l vandens
> >> 100 ml druskos
> >> 1 a.s. maltu juoduju pipiru
> >> 1 a.s. sutraskytu kadagiu
> >>
> >> Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa
> > padeti
> >> ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia pridengti.
> >> Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti
i
> >> marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti.
Viskas.
> >>
> >>
> >> "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message
> >> news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net...
> >> > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija.
> >> > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija
su
> >> > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza.
> >> >
> >> >
> >>
> >>
> >>
> >
> >
>
>