Tema: Re: gal yra daugiau info kepimas zemoje temperatroje
Autorius: tijūnas
Data: 2010-04-01 13:23:54
a.s. - aliumininis samtis :)

"Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message 
news:hp1s1c$a35$1@trimpas.omnitel.net...
> Dekui isbandysiu, ar yra znoma nuo kur turi buti ta jautiena? Kas yra a.s.
>
> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message
> news:hp1mrt$262$1@trimpas.omnitel.net...
>> Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas
>> (laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu.
>>
>> Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas 
>> teisingai)
>>
>> 1 kg jautienos
>> 1 l vandens
>> 100 ml druskos
>> 1 a.s. maltu juoduju pipiru
>> 1 a.s. sutraskytu kadagiu
>>
>> Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa
> padeti
>> ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia pridengti.
>> Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti i
>> marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti. Viskas.
>>
>>
>> "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message
>> news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net...
>> > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija.
>> > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su
>> > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza.
>> >
>> >
>>
>>
>>
>
>