Tema: Re: gal yra daugiau info kepimas zemoje temperatroje
Autorius: Drambliukas
Data: 2010-04-01 13:20:28
Dekui isbandysiu, ar yra znoma nuo kur turi buti ta jautiena? Kas yra a.s.

"Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message
news:hp1mrt$262$1@trimpas.omnitel.net...
> Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas
> (laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu.
>
> Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas teisingai)
>
> 1 kg jautienos
> 1 l vandens
> 100 ml druskos
> 1 a.s. maltu juoduju pipiru
> 1 a.s. sutraskytu kadagiu
>
> Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa
padeti
> ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia pridengti.
> Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti i
> marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti. Viskas.
>
>
> "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message
> news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net...
> > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija.
> > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su
> > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza.
> >
> >
>
>
>