Tema: Re: Pica: kaip paruosti?
Autorius: Sail
Data: 2010-02-02 14:44:31
Butent, nereiktu painioti su kaimiska juoda duona. Ten visai kitas procesas 
ir kitas produktas.

Musu atveju kepamas elementarus batonas (na pyragas sakyciau) ir nieko 
daugiau. Nuo produktu sudejimo procesas 3 valandos - minko, kildina, kepa.

"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
news:hk95eb$jtp$1@trimpas.omnitel.net...
> 2010-02-02 14:20, A&G rašė:
>> tarp kitko, tikra kaimiska duona ilgai nesensta, nes nieks jos ten 
>> nekepdavo labai daznai, max karta per savaite, o tavo batonas, itariu, 
>> suziedeja jau sekancia diena
>
> Nu tai kaimiškos duonos tešla juk raugina ir duonos kepimo procesas trunka 
> toli gražu ne porą valandų :)
>
>